2012. február 26., vasárnap

Ördögöm volt!

 A farsang már elmúlt, de ez a bejegyzés csak most születik meg :-)))
Álmosom élete első farsangja volt a héten és Ő, saját kívánságára ördög volt. A jelmezt Anya készítette. A kötött sapkát rácsatolt szarvakkal, a kötött ördögfarkat és a papír vasvillát előző este alkottam. Az izgő mozgó ördögfiókáról nehezen lehetett jó képet csinálni a lényeg azért látszik:-)). Fogadjátok szeretettel.
2012. február 11., szombat

Az én Holden-em

Elkészült ez első kendőm egy Holden Shawlette. Még régebben vettem Barkáéknál cinege fonalat, de nem igazán tudtam mi legyen belőle, így csak állt a szekrényben. Aztán wondrlanding egyik bejegyzésében megmutatta az ő Holden-ét, és ez inspirált arra, hogy a szekrényben lévő Cinege átváltozzon életem első kendőjévé. Életem első blokkolása után pedig megmutathatom nektek is. Na a blokkolást is nagyon érdekesnek találtam, van még mit tanulnom gyakorolnom rajta. Nagyon élveztem a kötését, és sokat tanultam a kendők anatómiájáról :-)
Valahogy nagyon megnyugtató volt kötni, és valamiért Jane Austin Büszkeség és Balítét-e jutott eszembe, így délelőttönként amíg a gyerkőc a családi napköziben volt meg is néztem kendőkötés közben. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az első és utolsó kendőm, olyannyira, hogy jelentkeztem Kutas Ági Amethyst tesztkötésére :-))


2012. február 8., szerda

sapi probléma

Ez egy álbejegyzés:-))) csak a képek kedvéért készült, hogy a lányok  kötős horgolós csoportban segíteni tudjanak. szóval miért is kunkorodik?

köszi lányok!