2012. február 11., szombat

Az én Holden-em

Elkészült ez első kendőm egy Holden Shawlette. Még régebben vettem Barkáéknál cinege fonalat, de nem igazán tudtam mi legyen belőle, így csak állt a szekrényben. Aztán wondrlanding egyik bejegyzésében megmutatta az ő Holden-ét, és ez inspirált arra, hogy a szekrényben lévő Cinege átváltozzon életem első kendőjévé. Életem első blokkolása után pedig megmutathatom nektek is. Na a blokkolást is nagyon érdekesnek találtam, van még mit tanulnom gyakorolnom rajta. Nagyon élveztem a kötését, és sokat tanultam a kendők anatómiájáról :-)
Valahogy nagyon megnyugtató volt kötni, és valamiért Jane Austin Büszkeség és Balítét-e jutott eszembe, így délelőttönként amíg a gyerkőc a családi napköziben volt meg is néztem kendőkötés közben. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az első és utolsó kendőm, olyannyira, hogy jelentkeztem Kutas Ági Amethyst tesztkötésére :-))


11 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett a kendőd! Ezek a színek csodásak, a Cinege pedig nagy kedvenc! :)
    Viseld egészséggel!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Engem is elgondolkodtatott Eszter a két színnel készült Holden-jével. A tiedet látva viszont már biztos, hogy én is hasonlót kötök...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett! Gondolom, hogy nem ez az utolsó kendőd, nagyon könnyen rá lehet kapni :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, a színeket is szeretem, csak így tovább!!!!

    VálaszTörlés
  5. Jót mosolyogtam, mert én is mindig ilyen filmekre kézimunkázom:-) Gratulálok, gyönyörű szép ez első kendőd, nagyon ügyes vagy!!! Képzeld nekem az Amethyst lesz az első, izgulok is rendesen, hogy sikerüljön..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én nem mertem volna bevállalni az Amethystet ha a Holdent már nem kötöttem volna meg. nem mintha hasonlóak lennének, de az a kis gyakorlat el kell. Így is többet bontok mint kötök:-))))a csipke minta második körének 5 soránál tovább még nem jutottam:-(((

      Törlés
  6. Nagyon tetszik!! Olyan nyugalom árad az egészből! Egy erdei sétára venném fel, vagy éppen Lizzy is felvehetné;)

    VálaszTörlés
  7. Eszter, az hogy neked tetszik, számomra hatalmas megtiszteltetés. Köszönöm szépen!:-)))

    VálaszTörlés