2012. május 27., vasárnap

SBS Láz

Kedves Mindenki, ÉN is elkészültem életem első horgolt kendőjével egy SBS-el. Kipipálva, letudva, a kötelező horgolt kendő most már nekem sem hiányzik a ruhatáramból. Alize Bamboo fine, vörös kék árnyalatából készült. A harmadik oldalát is körbehorgoltam. Szerintem olyan igazi farmeres, tornacipős kendő lett, én legalábbis biztos fogom hordani így is. Ma már fel is avattam, Halász Judit koncerten voltunk a gyerkőccel :-))))
Burger Erika nagyon sokat segített, ezúton is köszönöm neki. Azt hiszem Oázis színből is el fogok egy másik horgolt vagy kötött kendőt követni, nagyon bejött nekem ez a bambusz.








13 megjegyzés:

  1. Ügyi vagy nagyon !!!:) Viseld sok örömmel!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett, szuper ez a szín (is)! Viseld egészséggel!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett! Kár, hogy nincs a Barkánál egy album, ahova felteszik ezeket a csodákat; nem biztos, hogy megvenném ezt a fonalat, ha csak a gombócot látom, és szerintem ezzel sokan így vagyunk. De így egészen más. Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett!
    GumiPók, pont ezt akartam írni ;)

    VálaszTörlés
  5. Nekem eddig nem tetszett az SBS, nem is értettem ezt a lelkesedést, ami körülveszi! Mondom, eddig...mert van 20 dkg extra pamut türkiz fonalam...egyre jobban SBS-be kívánkozik!

    VálaszTörlés
  6. Én pedig már élőben is láttam! Tényleg nagyon szép, farmeres kendő!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm Lányok! Eszter, Muzsi, már én is felvetettem ezt, más fonalaknál. Lehet Gabinak meg kellene említeni:-))) Mondjuk a Rav-on meg lehet nézni, de az macerásabb mint egyenesen a Barka Honlapján. nagyon kellemes viselet puha és hűvös:-))))))))))

    VálaszTörlés
  8. Érdekes nekem ez a színösszeállítás, de nagyon tetszik :))))

    Nagyné Ica

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép, lezser, klassz és igazad van, a bambusz nagyon jó kis fonal :)

    VálaszTörlés
  10. Ügyi vagy, Timi!
    A színe nagyon tecc! :)

    VálaszTörlés
  11. Hányas tűvel horgoltad? Köszi!

    VálaszTörlés